Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kafexholli i LDK-së në Banjë kërkoi mbështetjen për kandidaturën e tij – Malisheva Press

Kafexholli i LDK-së në Banjë kërkoi mbështetjen për kandidaturën e tij

Sonte, kandidati për kryetar komune z. Sami Kafexholli me bashkëpuntorë, vazhdoj fushatën elektorale në fshatin Banjë.

Sipas komunikatës së LDK-së “Lidhja për Malishevën po shpërndahet në çdo vend, po rikthehet besimi në vizionin e LDK-së për një shtet ku sundon ligji dhe barazia qytetare, ku luftohet korrupcioni dhe nepotizmi, ku komuna është një shtëpi e rrespektuar e të gjithë qytetarëve të Malishevës.’’

Vizioni i LDK-së do të realizohet vetëm me ndryshimin e madh, rikthimin e LDK-së si priatare e Banjes dhe e gjithë