KAFEXHOLLI:  Fitorja e LDK-së po vërehet kudo

LDK-ja a vazhduar turin e tubimeve në fshatrat Tërpezë, Shkarashnik dhe Tërpezë e ultë.

Sipas njoftimit nga ky subjekt kandidati Sami Kafexholli ka shpalosur programin qeverisës ku ka thënë se fitorja e LDK-së po vrehet kudo, e ardhmja prosperuese e qytetarëve të Malishevës është vetëm me qeverisjen e LDK-së