Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ka ndërruar jetë në vendin e tij të punës mërgimtari Shpejtim Gashi nga Balinca – Malisheva Press

Ka ndërruar jetë në vendin e tij të punës mërgimtari Shpejtim Gashi nga Balinca

Mërgimtari Shpejtim Gashi nga fshati Balincë i cili prej kohesh jetonte dhe punonte në Itali ka ndërruar jetë në vendin e tij të punës. Rrethanat për vdekjen e tij deri me tani nuk dihen akoma, ndërsa i ndjeri akoma nuk është kthyer në vendin e tij të lindjes. Familja e të ndjerit me të me të dhënë njoftimin për vdekjen e familjarit të tyre ka hapur dyert e shtëpisë dhe ka marr ngushëllime nga të afërmit dhe dashamirët e saj.

M/p do t’ju informoj lidhur me kohën e varrimit pasi trupi i pa jetë i të ndjerit të kthehet në Kosovë.