Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ka ndërruar jetë mërgimtari Sylejman Krasniqi nga fshati Carrallukë – Malisheva Press

Ka ndërruar jetë mërgimtari Sylejman Krasniqi nga fshati Carrallukë

Mërgimtari Sylejman Krasniqi, nga fshati Carrallukë i cili pothuajse tërë jetën e tij e ka kaluar jashtë vendlindjes ku prej kohësh ka punuar në Gjermani, dy ditë më parë ka ndërruar jetë.  Mërgimtari Krasniqi tashmë i ndjerë është në mesin e shumë bashkëqytetarëve tonë që falë mundit dhe djersës së tyre në mërgim kanë arritur që për vite të tëra ta mbajnë të gjallë jetën ekonomike dhe sociale në mesin e shoqërisë sonë duke kontribuar vazhdimisht në ekonomit familje të tyre dhe në rrethin shoqëror në përgjithësi.

Ai ka vdekur në Gjermani aty ku po vazhdonte jetën e tij si i pensionuar tashmë. Varrimi i të ndjerit bëhet sot (e premte me datë 29.06.2018, në ora 17:00) në varrezat e fshatit Carrallukë.