Ka ndërruar jetë Bujar Krasniqi nga Damaneku

Pas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë ka ndërruar jetë Bujar Krasniqi nga fshati Damanek.

I ndjeri ka lënguar gjatë nga kanceri.

Ai ka qenë nip i veprimtarit të njohur Halit Minushi.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot në ora 17:00 në varrezat e fshatit Damanek