Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Jep dorëheqje Shukri Buja – Malisheva Press

Jep dorëheqje Shukri Buja

Shukri Buja, i cili ka dhënë dorëheqje nga kryetari i Degës së PDK’së në Lipjan, në letrën e tij dërguar kryetarit të partisë Kadri Veseli e cila në qendër ka trajtimin e humbjeve të zgjedhjeve të 11 qershorit si dhe moskandidimin e tij për kryetar të komunës në zgjedhjet lokale të 22 tetorit, akuzon rëndë Veselin se ai ka synim shkatërrimin e partisë.

Ai thotë se ndoshta nuk i pëlqen Veselit, sepse nuk është ‘matrapaz e dredhagji’.

Në letrën e tij shkruhet:

“Pse nuk u thirra nga ju z. Veseli për të më komunikuar se nuk mund të më përkrahni, për të mi thënë arsyet!!? Apo s’ka arsye, që jam i bindur që vërtetë nuk ka. Ka mundësi që nuk ju pëlqej juve z. Kryetar se nuk jam matrapaz, servile e dredhagji dhe mbase si pengesë për realizimin e misionit tuaj, sipas meje të dyshimtë për shkatërrimin e PDK’së.”