Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Jep dorëheqje kryesia e Shoqatës së Pedagogëve të Sportit Shkollor (Dokument) – Malisheva Press

Malishevë: Jep dorëheqje kryesia e Shoqatës së Pedagogëve të Sportit Shkollor (Dokument)

Sot kryesia e Shoqatës së Pedagogëve të Sportit Shkollor të Malishevës ka japur dorëheqje të parevokueshme. Kjo dorëheqje ka ardhur si rezultat i centralizimit, mungesës së përgjegjsis si dhe llogaridhënies thuhet në njoftimin e dërguar për media.

Në kryesi të kësaj shoqate ishin:  Aziz Mazreku, Kadri Krasniqi, Adrian Mazreku, Blerim Krasniqi, Besnik Thaçi, Arbnore Berisha dhe Sahit Gashi. Kujtojm se kjo shoqatë merrej me organizimin e garave shkollore në nivel komunal/mp/