Jahjaga shpall të dielën ditë zie në Kosovë

jahjagaPresidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, përmes një komunikate dërguar mediave, ka bërë me dije se ka shpallur të dielën ditë zie në Kosovë, në nderim të viktimave të sulmeve terroriste të mbrëmshme në Paris dhe në solidarizim me popullin e Francës.

Me vendim të Presidentes Jahjaga, flamujt ulen në gjysmë shtizë në të gjitha objektet shtetërore të Republikës së Kosovës, brenda dhe jashtë vendit.