Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ja si përfundon rruga e sapo asfaltuar në fshatin Drenoc! (Foto) – Malisheva Press

Ja si përfundon rruga e sapo asfaltuar në fshatin Drenoc! (Foto)

Ka mjaftuar një rigë e shiut që të nxjerrë në shesh defektet e projektit të asfaltimit në fshatin Drenoc. Fatkeqësisht ky nuk është projekti i vetëm që pak ditë pas realizimit përfundon në këtë gjendje. Edhe përkundër faktit që komuna e Malishevës ka realizuar disa projekte infrastrukturore, vazhdimisht ka qenë cak i kritikave nga mediat dhe subjektet opozitare, për punën e bërë pa projekt dhe pa standarde, gjë e cila po del të jetë e vërtetë, siç është rasti edhe i kësaj rruge në fshatin Drenoc. Malishevapress.