Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ja si manipulon me çmime Viva Fresh në Malishevë (Foto/Video) – Malisheva Press

Ja si manipulon me çmime Viva Fresh në Malishevë (Foto/Video)

Një lexues i MalishevaPress, Ka dërguar në redaksi një video, ku shihet menyra se si menaxhmenti i Viva Fresh, në Malishevë, ka zgjedhur formën për t’i mashtruar konsumatoret, kinse me zbritje të çmimeve e në realitet një gjë e tillë është vetëm trillim dhe manipulim. Inspektorati për kontroll dhe mbrojtje të konsumatorit hesht edhe në një situatë të tillë edhe pse ka shumë raste kur qytetarët na shkruajnë për dukuri të tilla dhe ne si medium kemi publikuar disa herë faktet e këtyre manipulimeve.