Ja sa shiu ra dje në Kosovë sipas IHMK-së

shiuprInstituti Hidrometeorologjik i Kosovës bëri të ditur sasitë e shiut që ra dje në Kosovë, të cilat shkaktuan edhe vërshime dhe edhe dëme.

Deri më tash nuk është raportuar për viktima. Por, sipas këtij raporti sasia më e madhe e shiut ra në Kamenicë, transmeton koha.net

Ja edhe raporti mbi sasinë e reshjeve nëpër disa pika të matura sot në orën 7:00:

Prishtinë 39 mm( 39 litra për metër katror);
Ferizaj 10 mm ( 10 litra për metër katror);
Kamenicë 65 mm (65 litra për metër katror);
Pejë 3 mm ( 3 litra për metër katror);
Mitrovicë 54 mm ( 54 litër për metër katror);
Prizren 25 mm ( 25 litër për metër katror);
Në Prishtinë , Kamenicë dhe disa lokalitete kishte edhe breshër, bën të ditur IHMK.