Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ja sa nxënës të komunitetit rom dhe shkali ndjekin mësimin në Malishevë? – Malisheva Press

Ja sa nxënës të komunitetit rom dhe shkali ndjekin mësimin në Malishevë?

Në mbledhjen e shtatë (VII), të mbajtur  të Komitetit për Komunitete, u diskutua, përfshirja e komunitetit  rom dhe ashkali në arsimim dhe punësim, brenda Komunës së Malishevës.

Sipas raporti të paraqitur, nga shefi i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, Halim Hoti, në Komunën e Malishevës, përkatësisht në fshatrat, Kijevë, Malishevë dhe Banjë, ku edhe  jetojnë ky komunitet, vazhdojnë mësimet e rregullta, në shkollat fillore dhe të mesme të ulëta, të larta, gjashtëmbëdhjetë nxënës, (16) të komunitetit  rom dhe ashkali, që  nga klasa parë deri në të dymbëdhjetën. Kurse  të punësuar nga të dhënat  që kemi, janë dy të punësuar, punëtor teknik, në SHFMU ,, Kajtaz Ramadani “ në Kijevë.