Ja kush do ta ndërtojë autostradën Kijevë-Zahaq

Në Ministrinë e Financave të hënën do të nënshkruhet marrëveshja për hua për ndërtimin e autostradës Kijevë – Zahaq ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

Marrëveshja e cila do të nënshkruhet nga ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtoresha e BERZh-it për Transport, Sue Barrett, është në vlerën prej 71 milionë euro.