Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ja kur do të mbahet testi me shkrim për kandidatët për mësimdhënës? – Malisheva Press

Ja kur do të mbahet testi me shkrim për kandidatët për mësimdhënës?

Testi me shkrim për kandidatët për mësimdhënës do të mbahet me datë 13.09.2017, në Qendrën e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” Malishevë, kurse intervista me gojë mbahet me 15 dhe 16 shtator 2017.

Si do që të jetë tashmë po kalon gati një javë që kur ka filluar viti i ri shkollor, ndërsa komuna e Malishevës ende nuk e ka përmbyllur procesin e intervistimit dhe pranimit të mësimdhënësve në pozitat e shpallura në konkursin e fundit.

Për tërë këtë vonës DKA në Malishevë nuk ka dhënë ndonjë shpjegim pse konkursi është shpallur me vonesë, nga e gjithë kjo më së shumti e pësojnë nxënësit të cilët duhet të presin së paku edhe javën që vjen në mënyrë që ti mbajnë të gjitha orët mësimore sipas plan-programit mësimor.

PËR ORARIN DHE VENDIN E  INTERVISTËS ME GOJË DO TË NJOFTOHENI DITËN E SHPALLJES SË REZULTATIT TË TESIT ME SHKRIM .
      Emri i kandidatit   Vendbanimi   Vendi i Punës                                        Kualifikimi
Filiza Kabashi-Gashi Kjevë Mësues Klase – SHFMU ”Kajtaz Ramadani”- Kijevë Fakulteti i Edukimit- Bachelor i Programit Fillor 243 pikë
Diana Bacaliu Llazicë Mësues Klase – SHFMU ”Kajtaz Ramadani”- Kijevë Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Senada Shehu Rahovec Mësues Klase- SHFMU” Ruzhdi Xhyliqi”- Marali Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Donjetë R. Mazreku Malishevë Mësues Klase- SHFMU” Ruzhdi Xhyliqi”- Marali Bachelor-Programi Fillor-245 pikë
Jetmir Krasniqi Drenoc Mësues klase- SHFMU” Rifat Berisha”- Berishë Bachelor I programir fillor-240 pikë
Lenoroa Gerbeshi Prishtinë Mësuese e Kulturës Muzikore- SHFMU” Asim Vokshi”- Panorc Fak.Arteve Bachelor i Trompetes-246 Pikë
Arjete Bytyqi Shkozë Mësues Klase- SHFMU” Salih Bytyçi”- Shkozë Fak.ed.-Programi Fillor 245 pike
Albulenë Mazreku Guriq Mësues Klase- SHFMU” Salih Bytyçi”- Shkozë Bachelor-Programi Fillor
Shkendije Bytyçi Kërvasari Mësues Klase- SHFMU” Salih Bytyçi”- Shkozë Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Fitim Hoti Carrallukë Matematikë- SHFMU” Vesel Pagarusha” – Pagarushë Bachelor I programit Matematik-Informatik-240 Pikë
Pajtim Krasniqi Tërpezë Matematikë- SHFMU” Vesel Pagarusha” – Pagarushë Bachelor i Programit Matematikë-Informatikë-240 pikë
Leonora Gerbeshi Prishtinë Ed.Muzikore- SHFMU ” Vesel Pagarusha”- Pagarushë Fak.Arteve Bachelor i Trompetes-246 Pikë
Taulant Kafexholli Bellanicë Matematikë- SHFMU” Vesel Pagarusha” – Pagarushë Bachelor-Matematikë-Informatikë 240 pikë
Fatmire Bujupi Arllat Matematikë- SHFMU” Vesel Pagarusha” – Pagarushë Bachelor-Matematikë-Shkenca Kompjuterike-180 pikë
Miranda Krasniqi Damanek Mësues Klase- SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Bachelor i Sociologjis-195 Pikë
Pajtesë Zogaj Turjakë Mësues Klase-Ed.Muzikore- SHFMU” Ramadan Morina”-Damanek Fak.Ed.Bachelor i gjuhës dhe Letërsis Shqipe-240 Pikë
Ardian Krasniqi Damanek Mësues Klase- SHFMU ” Ramadan Morina” – Damanek Bachelor i Sociologjis-180+3 Pikë
Petrit Krasniqi Drenoc Ed.muzikore-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Bachelor I ped.se pergji.muzikore 240 pike
Besa Krasniqi Damanek Mësues klase-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Fakul.Ed.-studente-26-provime
Donjetë Mazreku Malishevë Mësues klase-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Programi Fillor-studente-38 provime
Arben Krasniqi Carrallukë Mësues klase-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Bachelor-Letërsi Shqipe-240 pikë
Egzona Sahitaj Bubël Mësues klase-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Bachelor-Psikologji-180 pikë
Kushtrim Morina Qypevë Mësues klase-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Shkolla e Mesme Profesionale e Muzikës
Elona Morina Drenoc Mësues klase-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Pedagogji e Përgjithshme-studente-26 provime
Gentiana Ajeti Bubël Mësues klase-SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Bachelor i Pedagogjisë-180 Pikë
Arditë Thaqi Tërpezë Ed.muzikore- SHFMU ” Ramadan Morina”- Damanek Kolegji AAB-Muzikologji-studente-22 provime
Faze Thaqi Malishevë Mësues Klase-Ed.Muzikore- SHFMU” Ramadan Morina”-Damanek Bachelor-Gjuhë dhe Letërsi Shqipe 240 pikë
Jeta Gërqari Gjakovë Ed.muzikore- SHFMU ” Ramadan Morina”- Damanek Art-Muzikor-studente-28 provime
Qamil Qazimaj Bubël Mësues Klase- SHFMU” Ramadan Morina”- Damanek Bachelor-Pedagogji-180 pikë
Donjeta Mazreku Malishevë Mësues Klase- SHFMU” Dëshmorët e Kombit” – Ngucat Bachelor e Programit Fillor-245 Pikë
Dafina Bytyçi Kërvasari Mësues Klase- SHFMU” Dëshmorët e Kombit” – Ngucat Bachelor-Programi-Fillor-240 pikë
Leonora Gerbeshi Prishtinë Ed.Muzikore- SHFMU” Dëshmorët e Kombit”- Ngucat Fak.Arteve Bachelor i Trompetes-246 Pikë
Fitim Hoti Carrallukë Matematikë- Gjimnazi ” Hamdi Berisha”- Malishevë Bachelor i Programit Matematikë-Informatikë
Pajtim Krasniqi Tërpezë Matematikë- Gjimnazi ” Hamdi Berisha”- Malishevë Bachelor i Programit Matematikë-Informatikë-240 pikë
Flutura Krasniqi Tërpezë e Poshtme Matematikë- Gjimnazi ” Hamdi Berisha”- Malishevë Bachelor-Matematikë-Informatikë 240 pikë
Taulant Kafexholli Bellanicë Matematikë- Gjimnazi ” Hamdi Berisha”- Malishevë Bachelor-Matematikë-Informatikë 240 pikë
Fatmire Bujupi Arllat Matematikë- Gjimnazi ” Hamdi Berisha”- Malishevë Bachelor-Matematikë-Shkenca Kompjuterike-180 pikë
Arbenitë Mazreku Banjë Gjeografi-SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor I Gjeografisë edukat Qytetare-240 Pikë
Jeton Mrasori Mrasor Histori- SHFMU” Nuhi Mazreku”-Guriq Master I Historisë
Jeton Mrasori Mrasor Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Master I Historisë
Admire Krasniqi Pagarushë Histori- SHFMU” Nuhi Mazreku”-Guriq Bachelor-Histori-Ed.Qytetare 240 pikë
Donika Mazreku Astrazub Gjeografi-SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi Aplikative-240+9 pikë
Anitë Thaqi Mirushë Gjeografi-SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi-Ed.Qytetare-248 pikë
Fitim Ulluri Marali Histori-Gjeografi-SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi-Ed.Qytetare-240 pikë
Ardian Suka Banjë Gjeografi-Ed.Muzikore-Histori- SHFMU ” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi-Ed.Qytetare 240 pikë
Agim Berisha Carravranë Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi Arsimore 241 pikë
Zahide Berisha Malishevë Histori-SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Histori-Ed.Qytetare 240 pikë
Fitim Demaj Panorc Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-FSHMN-Gjeografi Arsimore 242 pikë
Bajram Morina Turjakë Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi-Ed.Qyterare 240 pikë
Berat Thaqi Mirushë Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi Aplikative-246 pikë
Egzona Paqarizi Dragobil Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi Arsimore 244 pikë
Kadri Begaj Banjë Histori- SHFMU” Nuhi Mazreku”-Guriq Master-Histori
Sabit Kastrati Turjakë Histori- SHFMU” Nuhi Mazreku”-Guriq Bachelor-Gjeografi-Ed.Qytetare 240 pikë
Kujtim Stolliqi Ngucat Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi-Aplikative 249 pikë
Meriton Samadraxha Banjë Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor-Gjeografi-Ed.Qytetare-248 pikë
Lutfi Zogaj Bellanicë Histori- SHFMU” Nuhi Mazreku”-Guriq Profesor i Historisë
Urim Januzaj Senik Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor i Gjeografisë edukat Qytetare-240 Pikë
Durim Zogaj Lladroc Gj.Angleze- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Bachelor I Gjeorafisë-Ed.Qytetare-240 Pikë
Raimonda Krasniqi Malishevë Histori- SHFMU” Nuhi Mazreku”-Guriq Master-Histori
Burim Begaj Banjë Gjeografi- SHFMU” Nuhi Mazreku”- Guriq Master-Gjeografi
Donjeta R.Mazreku Malishevë Mësues Klase- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor e Programit Fillor-245 Pikë
Qendrim Morina Lubizhdë Mësues Klase-drejtshkrim- SHFMU ” Hilmi Hoti” – Carrallukë Bachelor i Gjuhës Shqipe-240 Pikë
Florjana Kastrati Turjakë Mësues Klase- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor e Programit Fillor-245 Pikë
Hyrmete Berisha Balince Mesim zgjedhor- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Fak.i ed.Bachelor-Gjuhe dhe letersi shqipe 240 pike
Donjetë Telaku Banjë Mësim zgjedhor- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carallukë Bachelor-Letërsi Shqipe 240 pikë
Sarandë Krasniqi Panorc Mësim zgjedhor- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carallukë Bachelor-Letërsi Shqipe 240 pikë
Arben Krasniqi Carrallukë Drejt-shkrim- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor-Letërsi Shqipe-240 pikë
Albulenë Mazreku Guriq Mësues Klase-SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor-Programi Fillor
Senada Shehu Rahovec Mësues Klase-SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Shkendije Bytyçi Kërvasari Mësues Klase-SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Fitore Gashi Plloqicë Mësim zgjedhor- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carallukë Bachelor-Gjuhë dhe Letërsi Shqipe-240 pikë
Edona Kastrati Maxharrë Mësim zgjedhor- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carallukë Bachelor Gjuhë dhe Letërsi Shqipe-240 Pikë
Florentina Zulfaj Senik Mësues Klase- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor e Programit Fillor-245 Pik��
Faze Thaqi Malishevë Mësues Klase-Drejt-shkrim-SHFMU”Hilmi Hoti”- Carrallukë Bachelor-Gjuhë dhe Letërsi Shqipe 240 pikë
Adelina Krasniqi Shkarashnik Mësues Klase- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Programi Parafillor-240 pikë
Hava Hoti Carrallukë Drejt-shkrim- SHFMU” Hilmi Hoti”- Carrallukë Fakul.Filol.Letërsi dhe Gjuhë Shqipe
Donjeta R. Mazreku Malishevë Mësues Klase- SHFMU ”Labinot Krasniqi”-Mirushë Bachelor e Programit Fillor-245 Pikë
Fitim Hoti Carrallukë Matematikë- SHFMU” Labinot Krasniqi”- Mirushë Bachelor I programit Matematik-Informatik-240 Pikë
Zelë Gashi Vermic Mësues Klase- SHFMU”Labinot Krasniqi”- Mirushë Fak.Eduk. prog.Fillor-stud-29 Prov.Fak.Matematik-informatik
Florjana Kastrati Turjakë Mësues Klase- SHFMU” Labinot Krasniqi- Mirushë Bachelor e Programit Fillor-245 Pikë
Petrit Krasniqi Drenoc Ed.Muzikore- SHFMU” Labinot ”- Ngucat Bachelor I ped.se pergji.muzikore 240 pike
Pajtim Krasniqi Tërpezë Matematikë- SHFMU” Labinot Krasniqi”- Mirushë Bachelor i Programit Matematikë-Informatikë-240 pikë
Albulenë Mazreku Guriq Mësues Klase- SHFMU”Labinot Krasniqi”- Mirushë Bachelor-Programi Fillor
Diana Bacaliu Llazicë Mësues Klase- SHFMU”Labinot Krasniqi”- Mirushë Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Senada Shehu Rahovec Mësues Klase- SHFMU”Labinot Krasniqi”- Mirushë Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Shkendije Bytyçi Kërvasari Mësues Klase- SHFMU”Labinot Krasniqi”- Mirushë Bachelor-Programi Fillor-240 pikë
Taulant Kafexholli Bellanicë Matematikë-SHFMU”Labinot Krasniqi-Mirushë Bachelor-Matematikë-Informatikë 240 pikë
Egzonë Mazreku Malishevë Ed.Muzikore- SHFMU” Labinot ”- Mirushë Bachelor-Ped.e Përgj.Muzikore 241 pikë
Besarta Bibaj Malishevë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor Gjuhë dhe Letërsi Shqipe-240 Pikë
Egzona Krasniqi Tërpezë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Fak.Edukimit programi Fillor-studente 35 provime
Qendrim Morina Lubizhdë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor i Gjuhës Shqipe-240 Pikë
Fatime Krasniqi Tërpezë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor i Historisë-226 Pikë
Donjeta R.Mazreku Malishevë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor e Programit Fillor-245 Pikë
Mirelë Zogaj Tërpezë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor I kimisë arsimore 243 pikë
Gentianë Begaj Lladroc Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor-Pedagogji e Përgjithshme-180 pikë
Avni Hoxha Bellanicë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor-Pedagogji-180+3-pikë
Arben Krasniqi Carrallukë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor-Letërsi Shqipe-240 pikë
Mirëjeta Krasniqi Tërpezë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor-Biologji-Kimi-240 pikë
Launit Krasniqi Carrallukë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Fakul.Ed.-programi Fillor-student-24 provime
Elona Morina Drenoc Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Pedagogji e Përgjithshme-studente-26 provime
Lavdije Krasniqi Tërpezë e Poshtme Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Kolegji AAB-Kujdesi dhe Mirëqenja e Fëmijëve
Flutur Krasniqi Tërpezë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor-Histori-Ed.Qytetare- 240 pikë
Shpresa Bytyqi Carrallukë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor i Pedagogjisë-180 Pikë
Liridonë Thaqi Shkarashnik Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor i Pedagogjisë-180 Pikë
Florentina Krasniqi Tërpez e poshtme Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Programi Parafillor-studente-36 Provime
Faze Thaqi Malishevë Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor-Gjuhë dhe Letërsi Shqipe 240 pikë
Drenushë Zogaj Lladroc Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Bachelor-Pedagogji-Edukim I Fëmijëve me NV
Adelina Krasniqi Shkarashnik Mësues Klase-SHFMU” Hasan Prishtina”- Terpezë Programi Parafillor-240 pikë
Florjana Kastrati Turjakë Mësues Klase- SHFMU” Visar Krasniqi”- Drenoc Bachelor e programit Fillor-245 Pikë
Albulenë Mazreku Guriq Mësues Klase- SHFMU” Visar Krasniqi”- Drenoc Bachelor-Programi Fillor
Arxhend Skeraj Dragash Gj.Angleze- SHFMU” Afrim Buçaj”- Lladroc Bachelor Gjuhë dhe Letërsi Angleze-180 Pikë
Donjetë Gashi Vermic Gj.Angleze- SHFMU” Afrim Buçaj”- Lladroc Kolegji AAB-Bachelor në gjuhë Angleze-180 Pikë
Valmir Kryeziu Mleqan Gj.Angleze- SHFMU” Afrim Buçaj”- Lladroc Kolegji AAB-Bachelor në gjuhë Angleze-180 Pikë
Albrim Berisha Malishevë Gj.Angleze- SHFMU” Afrim Buçaj”- Lladroc Fakul.Filologjik-Bachelor-Gjuhë dhe Letërsi Angleze 182 pikë
Antoneta Paqarizi Dragobil Gj.Angleze- SHFMU” Afrim Buçaj”- Lladroc Bachelor-Gjuhë dhe Letërsi Angleze-180 pikë
Albulena Kryeziu Pagarushë Gj.Angleze- SHFMU” Afrim Buçaj”- Lladroc Kolegji-AAB-Bachelor-Gjuhë Angleze 180 pikë
Florentina Zulfaj Senik Mësues Klase- SHFMU” Xhevë Krasniqi-Lladroci”- Drenoc Bachelor e programit Fillor-245 Pikë
Florjana Kastrati Turjakë Mësues Klase- SHFMU” Xhevë Krasniqi-Lladroci”- Drenoc Bachelor e programit Fillor-245 Pikë
Fitim Hoti Carrallukë Matematikë-SHFMU” Xhevë Krasniqi-Lladroci”- Drenoc Bachelor i programit Matematik-Info
Pajtim Krasniqi Tërpezë Matematikë-SHFMU”Xhevë Krasniqi-Lladroci”-Drenoc Bachelor-Matematikë-Informatikë 240 pikë
Albulenë Mazreku Guriq Mësues Klase-SHFMU”Xhevë Krasniqi-Lladroci”-Drenoc Bachelor-Programi Fillor
Taulant Kafexholli Bellanicë Matematikë- SHFMU”Xhevë Krasniqi-Lladroci”-Drenoc Bachelor-Matematikë-Informatikë 240 pikë
Fatmire Bujupi Arllat Matematikë- SHFMU”Xhevë Krasniqi-Lladroci”-Drenoc Bachelor-Matematikë-Shkenca Kompjuterike-180 pikë
Florentina Zulfaj Senik Mësues Klase- SHFMU”Ismet Jashari- Kumanova”- Temeqinë Bachelor e programit Fillor-245 Pikë
Hatixhe Gjema Temeqinë Mësues Klase- SHFMU”Ismet Jashari- Kumanova”- Temeqinë Bachelor-Programi Parashkollor-240 pikë
Leonora Gerbeshi Prishtinë Ed.muzikore-SHFMU” Gjergj Fishta”- LLazice Fak.Arteve Bachelor i Trompetes-246 Pikë
Xhemë Kryeziu Bubavec Matematikë- SHFMU” Dëshmorët e fshatit Bubavec”- Bubavec Bachelor-Teknologji-Informatikë 240 pikë
Marigonë Krasniqi Arbanë Mësues Klase-SHFMU”Dëshmorët e fshatit Bubavec”- Bubavec Bachelor-Programi Fillor -240 pikë
Fatmire Bujupi Arllat Matematikë- SHFMU”Dëshmorët e fshatit Bubavec”- Bubavec Bachelor-Matematikë-Shkenca Kompjuterike-180 pikë