Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ja ku po synohet të rehatohet nga pushteti ish-deputetja e PDK-së Hasime Mazreku – Malisheva Press

Ja ku po synohet të rehatohet nga pushteti ish-deputetja e PDK-së Hasime Mazreku

hasime_mazreku

Partnerët e koalicionit qeverisës përsëri kanë propozuar militantë partiakë në Bordin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), i cili që disa muaj nuk është funksional. Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ditë më parë ka propozuar Petrit Gashin për kryesues të Bordit, ndërsa anëtarë janë propozuar: Hasime Mazreku, Hamdi Jaha, Skender Komoni, Ismajl Januzi, Haxhi Arifi, Ranko Gjokiq dhe Bajram Zejnullahu.

Hasime Mazreku në legjislaturën e katërt të Kuvendit ka qenë deputete nga radhët e PDK-së. Ajo mbahet mend për pasivitet politik por me dëgjueshmëri ekstreme ndaj Hashim Thaçit duke mos e huqur as edhe një votim në kundërshtim me interesat e ngushta të kryetarit të saj. Hasimja mbahet mend edhe për vendimet e shumta të dëmshme që janë marrë në parlamentin e Kosovës e të cilat ajo i ka votuar që lidhen me marrëveshjet me Serbinë të cilat sollën Asociacionin (Zajednicën) si dhe me privatizimet e lira dhe të përcjella me afera korruptive.