Ja ku mund ti bleni biletat për ndeshjen Shqipëri- Kosovë

kombetarjaRreth 17 mijë bileta do të dalin në shitje të enjten (sot) për ndeshjen festive Kosovë – Shqipëri, që do të zhvillohet të premten (14:00) në Prishtinë.

Shitja e biletave do të nisë në orën 10:00. Pikat e shitjes do të jenë në gjashtë qytete, në Prishtinë (Art Foto, Hotel Grand, New Born dhe sheshi “Ibrahim Rugova”, në Vushtrri (Te Nexhi), në Gjilan (Agjencia DardaniQM), në Pejë (në Shesh), në Prizren (te Shatërvani) dhe në Ferizaj (në Shesh). Biletat për tribunat në jug dhe veri kushtojnë 3 euro, për tribunën Lindore 7 euro, kurse për atë perëndimore 10 euro.