Ja cka thotë asambleisti i PDK-së në Malishevë rreth kualicionit?

Kualicioni i minutave të fundit mes PDK-së, AAK-së dhe NISMES ia ka lënë të habitur edhe vet strukturat e këtyre partive. Asambleisti i PDK-së në Malishevë Bekim Hoti e ka quajtur kualicion pa parime dhe i zorit.

Më poshtë e gjeni postimin e plotë te Hotit: