Ja cilin president amerikan e kopjoj Ramush Haradinaj në vrapim

Kryeministri i Kosovës u bë temë dje me një vrap të çuditshëm në sheshin e Prishtinës.

Por, duket se kreu i Qeverisë ka kopjuar modelin me të mirë për paraqitje në publik.

Edhe Barack Obama dikur sa ishte president i shtetit më të fuqishëm shihej teksa ‘lëshonte hapin’ në vrap

Por, Barack Obama shihet në disa raste me rojet e tij, e madje edhe me zëvendësin teksa vrapojnë.

 

Mirëpo, Barack Obama vraponte në terrene ku dukej i zakonshëm vrapimi, si në piste të helikopterit apo në ambiente pa njerëz, ndërkaq Haradinaj ishte kritikuar për sjelljen e papritur në një turmë njerëzish në shesh.

Sido që të jetë, Haradinaj u arsyetua për këtë veprim duke thënë se ishte një takim me rëndësi që duhet të merrte pjesë dhe ishte vonë.

Image
Image