Ja cili ishte roli i Isa Mustafës në kohën e ish Jugosllavisë (Video)

isa_tito

Isa Mustafa, ashtu sikurse shumë lider të tjerë politik, para e pas luftës, nuk kanë shumë dëshirë që dikush t’ua përmend të kaluarën, shkruan “Pa Rotlla”.

Nga arkiva e redaksisë Pa Rrotlla, po publikojmë një video me kryeministrin aktual, Isa Mustafa, i cili flet në një mbledhje të Lidhjes së Komunistave të Kosovës, për rininë e asaj kohe.

Shikojeni dhe ndegjoni, kryeministrin tonë, i cili tërë jetën ka qenë në karrigën e pushtetit, shkruan Parrotlla.net.