Ja çfarë thonë dëshmitarët për rrahjen e të burgosurit nga gardianët në burgun e Prizrenit

 burguTë burgosurit e burgut të Prizrenit kanë theksuar për Indeksonline, se janë të gatshëm të dëshmojnë si dëshmitarë edhe para autoriteteve të Drejtësisë në lidhje me rastin e ndodhur sot në këtë qendër.

Sipas këtyre dëshmitarëve, i burgosuri në fjalë ishte duke ngrënë bukë teksa gardianët kanë ardhur dhe kanë përdorur dhunë fizike në drejtim të tij, shkruan Indeksonline.

Ata kundërshtojnë faktin se ai ishte i pari që ka sulmuar stafin e burgut, duke theksuar se janë të gatshëm që në çfarëdo rasti të dëshmojnë për të vërtetën e kësaj rrahje të ndodhur sot në burgun e Prizrenit.