Isni Kilaj mban tubim në Drenoc (Foto)

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Malishevë mbrëmë ka mbajtur tubim në fshatin Drenoc. Të pranishëm në kë tubim kanë qenë kryetari i degës Isni Kilaj dhe ish deputeti Halit Hrasniqi.

Më poshtë e gjeni postimin e plotë të kësaj partie në FB:

Takim me aktivistat e Partisë Demokratike të Kosovës në lagjen e Mzezëve në fshatin Drenoc. Nga Kryesia e Degës ishte Kryetari z. Isni Kilaj me bashkpuntorë si dhe ish deputeti z. Halit Krasniqi.

Drenoci fuqishëm me Partinë Demokratike të Kosovës