Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Isni Kilaj fyhet rendë nga Veteranët e UÇK-së  me thirrjet Hajni i Malishevës, Hajni i PDK-së – Malisheva Press

Isni Kilaj fyhet rendë nga Veteranët e UÇK-së  me thirrjet Hajni i Malishevës, Hajni i PDK-së

Isni-KilajSot në protestën ku ishin mbledhur dhjetëra veteran të UCK-së para oborrit të qeverisë disa herë kishte pas akuza dhe fyerje për zyrtarët e Qeverisë. Përveç Zv. kryemnistrit Hashim Thaci dhe deputetit  Agim Ceku fyerje të renda janë bërë edhe për Isni Kilajn zv. Ministër i financave në Qeverinë e koalicionit PDK-LDK. Fyerjet nga veteranët për Isni Kilajn ishin “Hajni i Malishevës”, “Hajni i PDK-së”. Isni Kilaj përveç qeshjes me veteranët nuk kishte lëshuar asnjë fjalë në drejtim të veteranëve të UCK-së dhe kishte ikur me shpejtësi në drejtim të derës së Qeverisë.