I riu nga Malisheva i këndon Maturantëve (Video)

Kushtrim Sadiku, një i ri nga Malisheva, ka lansuar së fundi projektin e tij muzikorë, një këngë kjo e zhanrit Hip Hop. Nëpërmjet këtij projekti muzikor Kushtrimi i këndon maturantëve dhe në videoklipin e punuar shihen momente të ndryshme të nxënësve të Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, gjatë ditëve të mësimit.

Më poshtë keni videoklipin e këngës: