Hyrja e shkollës së fshatit Vërmicë e bllokuar nga punimet e komunës

Komuna e Malishevës gjegjësisht kompania e cila po kryen punimet në rrugën e lagjes që kanlon pranë shkollës fillore të fshatit Vërmicë.

Kujtojmë që nga ky fshat vjen kandidati i PDK-së Mursel Gashi dhe sipas fotografive të dërguara nga qytetarët shihet qartë se si janë lënë makineritë dhe materialet në rrugën dhe hyrjen e shkollës.