Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Hoti: Punësimet e paligjshme përmes Handikosit, duhet ti trajtoj prokuroria – Malisheva Press

Hoti: Punësimet e paligjshme përmes Handikosit, duhet ti trajtoj prokuroria

valon-hoti-768x417-1Anëtari i VV-së Valon Hoti, ka thënë se marrëveshja e Kryetarit me Handikosin, është rast për tu trajtuar nga Prokuroria, pasi në listën e të punësuarve me këtë marrëveshje ka njerëz që nuk kanë të bëjnë fare me shëndetësinë. Sipas tij ka 24 njerëz nga kjo listë nuk punojnë fare në shëndetësi, por që punojnë në  sektore tjera, dhe shumë nga ta janë militantë partiak.

Këtë marrëveshje e ka kritikuar edhe anëtari i PDK-së Ahmet Rrahmanaj.