Hoti: Me veprimet e dhunshme të policisë po vendoset diktatura

Enver HotiDeputeti i Nismës për Kosovën Enver Hoti në një postim në facebook, ka kundërshtuar veprimet e sotme të Policisë, sipas tij të urdhëruara nga Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa.

Lexoni më poshtë postimin e plotë të z. Hoti:

Të dashur qytetarë,

Policia e Shtetit sot e urdhëruar nga Hashim Thaqi dhe Isa Mustafa sulmoi me mjete të dhunshme Deputetët e zgjedhur nga Populli përkatsisht Deputetët e opozitës, kjo është rrugë e sigurt për vendosjen e diktaturës e cila po vjen dhe e cila e qon Kosovën dhe Qytetarët e saj drejtë errësirës.

Me respekt
Enver Hoti