Hoti i PDK-së, kritikon qeverisjen Begaj, për shkatërrimin e Lumit Mirusha (Video)

Anëtari i Kuvendit Komunal të Malishevës, Bekim Hoti, përmes dy videove, ka paraqitur gjendjen në të cilën ndodhet aktualisht Lumi Mirusha, vlerën e të cilit sipas tij “po ja humb qeverisja Begaj dhe njerëzit e pavlerë që qeverisin me Malishevën”

Më poshtë gjeni video/postimin e asamblistit Hoti: