Hoti i PDK-së: me 22 tetor do të jemi fitues

Ish asamblisti dhe kandidati i PDK-së për asamble komunale Bekim Hoti ka organizuar tubim me banorët e lagjes së tij Hot nga Malisheva.

Ai ka falënderuar kushërinjtë e tij siç ka thënë për përkrahjen e fuqishme ndaj tij dhe PDK-së derisa ka thënë se me 22 tetor do jenë fitues.