Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
“Hasha Isa Zajednica” në Malishevë – Malisheva Press

“Hasha Isa Zajednica” në Malishevë

11939010_1017444798308467_736984582_o

Malisheva sot është zgjuar me grafite të reja dhe mjaft kreative  kundër themelimit të zajednicës. Në muret e lumit të qytetit afër urës kryesore është shkruar parulla “ISA HASHA, ESAT PASHA”, “PDK + LDK = TRADHETI”,   po ashtu nëpër zebrat e këmbësorëve është hasur grafiti “Hasha + Isa = Zajednica”.Kjo fushatë është organizuar edhe në qytetet tjera të Kosovës, me ç’rast në disa vende janë arrestuar disa persona.

Mirëpo në Malishevë ende askush nuk e ka marr përsipër shkrimin e këtyre grafiteve. /MalishevaPress

isa-hasha hasha-isa