Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Hapet sondazhi “Sa jeni të kënaqur me qeverisjen e Ragip Begajt” – Malisheva Press

Hapet sondazhi “Sa jeni të kënaqur me qeverisjen e Ragip Begajt”

ragip-begaj-600Po bëhen gati dy vite që kur Ragip Begaj ka fituar mandatin e tij si Kryetar i Komunës.

Gjysma e mandatit mund të jetë edhe koha që qytetarët mund të vlerësojnë performancën e punës së tij.

MalishevaPress ka hapur një sondazh i cili do të jetë i hapur për disa ditë, dhe qytetarët kanë mundësi të ju përgjigjen pyetjes “Sa jeni të kënaqur me qeverisjen e Ragip Begajt?” në tri opsione “Shumë, Pak dhe Aspak”.

Ju mbetët qytetarëve të Malishevës, dhe lexuesëve të MalishevaPress që të japin përgjigjen që ata i preferojnë.

Nëse jeni në kompjuter sondazhi gjendet në pjesën e djathtë të faqes, ndersa nëse jeni me telefon atëherë sondazhin e gjeni në fund të faqes. /MalishevaPress