Gurbardh: Ka ndërruar jetë babai i dëshmorit Hamdi Berisha

Kastriot Berisha, djali i dëshmorit Hamdi Berisha, nëpërmjet faqes së tij në facebook ka njoftuar të shokët dhe dashamirët për vdekjen e babagjyshit të tij Sadri Berisha, i cili është babai i dëshmorit, Hamdi Berisha. Varrimi i të ndjerit bëhet sot e premte në ora :15:00 në varrezat e fshatit Gurbardh.

Njoftimi i plotë i familjes Berisha: