Guncat rruga vazhdon të jetë e bllokuar nga bora (Foto)

Erërat e forta dhe reshjet e borës ka bërë që edhe përkundër faktit se rrugët janë pastruar në disa fshatra megjithatë ato mbesin te bllokuara për shkak të motit të ftohtë dhe reshjeve që nuk kanë të ndalur. Një lexues i Mp. Në kushte anonimiteti ka thënë për redaksinë tonë se në fshatin Guncat edhe sot rruga vazhdon të jetë e bllokuar.