Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Gruaja shqiptare në Ushtri gjatë regjimit komunist të Enverit (foto) – Malisheva Press

Gruaja shqiptare në Ushtri gjatë regjimit komunist të Enverit (foto)

gruaja ushtarakeNuk është vetëm Izraeli shtet ku në gatishmëri për luftë janë femrat. E tillë ishte dikur edhe Shqipëria.

Në këtë galeri interesante të fotove, shihen femrat që i quanin zboriste (rezerviste, të angazhuara në punë “vullnetare”), të gatshme për ta mbrojtur Shqipërinë dhe Enver Hoxhën.

Këto janë ushtaraket komuniste, por edhe simpatike. Ato ishin krah i fortë i Enverit, që thuhet se dikur ka thënë: çupat i kam në Shqipëri, çunat në Kosovë!