Malishevë: Grisen posterët e kandidatit të pavarur Selajdin Bytyçi (Foto)

Kandidatit të pavarur për kryetar të Malishevës, Selajdin Bytyçit, ka njoftuar se i janë grisur posterët e tij në shumicën e fshatrave ku i ka vendosur. Bytyçi për këtë gjestë, thotë se kjo është bërë për shkak se partia në pushtetet është në pushtet. Ai po ashtu thotë se për këtë ka njoftuar edhe KQZ-në dhe PZAP-në dhe se do të ndjekë këtë përmes rrugëve ligjore.