Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Grevist Bytyçi dhe Arbnore Berisha të artë në mitingun “Bedri Bajrami” (Foto) – Malisheva Press

Grevist Bytyçi dhe Arbnore Berisha të artë në mitingun “Bedri Bajrami” (Foto)

Me 14.07.2018 në Stadiumin Olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë u mbajt mitingu për senior kushtuar ish atletit “Bedri Bajrami” ku atletët nga Klubi i Atletikës “Malisheva” dolën fitues në këto disiplina:
Arbnore Berisha vendi i parë 3000 m
Grevist Bytyqi vendi i parë 400 m
Arbnore Berisha vendi i dytë 800 m.