Grafite kundër zajednicës edhe në Malishevë

 

parullat-malisheve

Grafitet “Isa, Hasha – Esat Pasha” dhe “PDK+LDK=Tradheti” janë hasur sot në Malishevë.

Aludimi i grafitit është i qartë: Esat Pashë Toptani, një tradhtar i shqiptarëve dhe bashkëpunëtor i Beogradit, pak pas shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë në vitin 1912, shpallur hero nga Serbia dhe i nderuar nga politikanë aktualë serbë. Po ashtu PDK-ja dhe LDK-ja subjektet të cilat qeverisin në Kosovës, po akuzohen për tradhëti nga subjektet opozitare.

Sigurisht këto grafite aludojnë në marrëveshjen e fundit në Bruksel e cila u nënshkrua para 2 dite nga Isa Mustafa dhe Aleksandër Vuqiç, në të cilën u nënshkruan 4 marrëveshje, mes tyre edhe krijimi i Asociacionit të Komunave të Kosovës, i cili pritet të ketë kompentenca ekzekutive.

Nuk dihet ende se kush i ka shkruar këto grafite në këtë ditë tregu. /MalishevaPress

parullat-malisheve1 parullat_malisheve parullat-malisheve2