Gjermani, gjenden 7 fëmijë të pajetë; shok në opinionin publik

polizeiLajmi i gjetjes së trupave të shtatë fëmijëve në një apartament të Vallenfelsit, në Gjermani, ka tronditur opinionin publik të vendit.

Fillimisht u zbuluan dy trupa dhe pastaj, me kalimin e orëve do të dilnin në dritë edhe 5 të tjerë.

Autoritetet morën një telefonatë pasditen e së enjtes nga një person që iu kërkoi të ndërhynin me urgjencë.

Nuk dihet ende sesi kanë vdekur fëmijët, apo prej sa kohësh trupat e tyre qëndronin të pajetë në atë ndërtesë.

Policia përgatitet të marrë në pyetje një 45-vjeçare, banore e mëhershme e shtëpisë.