Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Gjendje e tmerrshme në tualetet e QKMF-së në Malishevë (Video) – Malisheva Press

Gjendje e tmerrshme në tualetet e QKMF-së në Malishevë (Video)

Në redaksinë e Malishevapress, një lexues ka dërguar një video ku shihet gjendja e tmerrshme në tualete e QKMF-së në Malishevë. përveç papastërtisë në shkallë të lartë që është brenda këtyre hapësirave, aty janë shkatërruar nyet sanitare dhe është e shkatërruar edhe dera, e cila nuk mbyllet në asnjë mënyrë. Kujtojmë që pamje të tilla kemi pasur rastin të raportojmë edhe në shumë raste tjera, ku sidomos shkollat dhe objektet tjera publike janë pothuajse jashtë kontrollit institucional nga organet përgjegjëse të qeverisjes komunale. Megjithatë edhe përkundër faktit se ne kemi reaguar vazhdimisht inspektorati hesht dhe nuk vepron në raste të tilla.