Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Gjendje e tmerrshme në Gjimanzin ‘’Lasgush Poradeci’’ të Kijevës (foto) – Malisheva Press

Gjendje e tmerrshme në Gjimanzin ‘’Lasgush Poradeci’’ të Kijevës (foto)

Me gjithë investimet infrastrukturore të cilat komuna thotë se i ka bërë sidomos në shkolla, gjendja e tyre vazhdon të mos jetë e mirë.

Fotografitë e siguruara nga mp tregojnë për gjendjen aspak të mirë në gjimnazin ”Lasgush Poradeci” të Kijevës. Për më tepër myku i cili ka përfshirë muret dhe tavanin e klasëve paraqet problem serioz për shëndetin e nxënësve dhe stafit arsimor.