Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Gjendja në rrugën Lubizhdë-Kijevë (Foto) – Malisheva Press

Gjendja në rrugën Lubizhdë-Kijevë (Foto)

Rruga që lidhë fshatrat Lubizhdë, Drenoc, Bubavec dhe Kijevë, ka filluar të dëmtohet dhe si pasojë të vështirësoj qarkullimin në këtë segment rrugorë. Disa foto që lexuesit e Malishevapress i kanë dërguar në redaksinë tonë, tregojnë pamjet se si ka filluar kjo rrugë të shkatërrohet. Në anën tjetër komuna, gjegjësisht drejtoria e urbanizmit po vazhdon të heshtë në këtë drejtim duke mos ndërmarr asnjë masë për rregullimin e këtyre problemeve infrastrukturore. Më mirë të themi komunës po i mungon dinamika e investimeve që e kishte gjatë fushatës zgjedhore, kohë në të cilën nuk ndalej të shtronte asfalte edhe natën.