Gjendet eksploziv në Suharekë

Policia e Kosovës njofton se në Suharekë kanë gjetur një mjet të dyshuar të mbështjellë në një qese najloni.

Në raportin e Policisë bëhet e ditur, se kanë qenë 400 gr.eksploziv të llojit “TNT”, të cilat janë tërhequr në mënyrë të sigurt nga vend i ngjarjes.

“Viktima mashkull K-Shqiptar ka raportuar se te dyshuar te pa njohur, për shkaqe te pa njohura ne oborrin e shtëpisë se tij ka vendosur një mjet te dyshuar, te mbështjellë  ne një qese najloni. Njësiti EOD i PK-se ne vendin e ngjarjes ka konstatuar se në qese ka pasur   400 gr. eksploziv te llojit “TNT” dhe i njëjti është tërhequr ne mënyrë te sigurt nga vendi i ngjarjes.”