Gjenden granata dore në një shtëpi në Mleqan

foto-2Në fshatin Mleqan të Malishevës raportohet se në shtëpinë e një të dyshuari janë gjetur dhe konfiskuar: një pistoletë e tipit EKOL kalibri 9mm, 15 copë fishekë të kalibrit të ndryshëm si dhe dy granata dore të llojit A6.

Granatat janë larguar nga vendi i ngjarjes nga njësia përkatëse policore. Me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.