Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
FYTYRA E VËRTETË E SERBISË: RRËFEHET E PËRDHUNUARA NGA FORCAT SERBE – Malisheva Press

FYTYRA E VËRTETË E SERBISË: RRËFEHET E PËRDHUNUARA NGA FORCAT SERBE

dhunimi-i-femres-shqiptare-99
Arkive: dhunimet dhe vrasjet e grave shqiptare

Një grua për emisionin “Pa Rrotlla” të gazetarit Milaim Zeka, ka pranuar të flasë në kushte anonimiteti për dhunimet që i kanë përjetuar gjatë kohës së luftës ajo dhe shumë femra të tjera shqiptare.

“ I kanë dhunu edhe në prezencë të familjes, d.m.th. i njëjti person i ka dhunu nënë e bijë”, ka thënë ajo.

Dëgjojeni rrëfimin tronditës të kësaj gruaje.