Futbollistja bëhet si mashkull dhe i mahnit të gjithë me lojën e saj (VIDEO)

futbollistjaÇka ndodh kur një futbolliste femër vishet si futbollist mashkull? Spektakli televiziv spanjoll ‘El Hormiguero’ e dërgoi futbollisten profesioniste Brenda Perez, të shndërruar në mashkull, për të luajtur futboll dhe rezultatet ishin thjeshtë brilante, shkruan Zëri.

Perez, e cila u pajis me mjekër dhe flokë false, i mahniti të gjithë me aftësitë e saj. Por, ajo i habiti edhe më shumë kur e hoqi maskën, duke iu treguar se është femër. /Zëri/