Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Fushata kundër rriqrave ka vazhduar sot në dezinfektimin e hapësirave në fshatin Drenoc – Malisheva Press

Fushata kundër rriqrave ka vazhduar sot në dezinfektimin e hapësirave në fshatin Drenoc

Fushata e dezinsektimit selektiv të zonave endemike në Komunën e Malishevës, ka filluar sot dhe do të vazhdoj edhe nesër dhe pasnesër në fshatin Drenoc. Më 11 korrik, do të spërkaten zonat në lagjen e Lacajve, më 12 korrik, lagjja e Shurdhanëve dhe me datë 13 korrik, lagjja  e Tupanëve.

Aktiviteti i dezinsektimit selektiv është i paraparë me Planin Strategjik për Parandalimin dhe Luftimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo.

Ky njoftim, shërben edhe për bletarët të cilët duhet të kenë kujdes të shtuar ndaj bletëve gjatë ditëve kur bëhet dezinsektimi selektiv.

Për fshatrat tjera do të ketë njoftim të ri në kohë reale.

Shtabi lokal për parandalimin dhe luftimin e EHKK