FSK do të mbajë trajnim fushorë në territorin e komunës së Malishevës

Forca e Sigurisë së Kosovës, përmes një njoftimi, njofton banorët e Komunës së Malishevës, se njësitë e saj, do të mbajnë trajnim  nga 18-22 dhjetor 2017, përfshi edhe territorin e Komunës së Malishevës. Gjatë realizimit të këtij trajnimi, do të ketë lëvizje dhe të shtëna armësh, andaj luten qytetarët që të mos shqetësohen, pasi FSK ka marrë të gjitha parametrat e sigurisë për realizimin e trajnimit, dhe se të shtënat nuk përbëjnë asnjë rrezik direkt apo indirekt për qytetarët.