Franca ndalon përdorimin e celularëve nga nxënësit në shkolla

Që nga viti i ardhshëm në Francë do të ndalohet përdorimi i telefonave në shkollat e mesme dhe ato fillore.

Këtë e ka bërë të ditur ministri i Arsimit të shtetit francez Jean-Michel Blancer, transmeton kp.

Ndalesa siç është bërë e ditur do të hyjë në fuqi që nga 3 shtatori i vitit 2018.