Fotografi mahnitëse nga National Geographic (foto)

Fotografët e ndryshëm të kompanisë, të cilët shpesh janë të pajisur me 9 lloje te ndryshme aparatesh dhe me rreth 500 filma, kanë detyrën e vetme, të fiksojnë imazhe të mprehta në të gjithë botën.

Libri më i ri i National Geographic, përmban më tepër se 200 foto nga e gjithë bota, në 125 vitet e fundit dhe titullohet “National Geographic: Përret hBotës në 125 vjet-Europa”.

Më poshtë janë përzgjedhur disa prej fotove më interesante të këtij albumi.

Gjermania Lindore 1973

Gjermania Perëndimore 1973

Gjermania 1959

Greqia 1963

Vatikan 1971

.

Itali 1930

Belgjikë 1948

Zvicër 1960

Zvicër 1985

Rumani 2013

Spanjë 1983

Austri 1967

Bashkimi Sovjetik 1965

Suedi 2015

Uells 1964