Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Foto nga aktivitetet me rastin e Ditës së Rinisë në Malishevë – Malisheva Press

Foto nga aktivitetet me rastin e Ditës së Rinisë në Malishevë

7

 

Dje është shënuar Dita e Rinisë në Malishevë, me një varg aktivitetesh të organizuara nga Qendra e Rinisë në bashkëpunim me Drejtorin e  Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Aktivitetet janë shënuar në kuadër të muajit të rinisë në Kosovë. Aktivitetet jane mbeshtetur nga Ministria per Kulture Rini dhe Sport përkatesisht Departamenti i Rinise. Më poshtë i keni disa foto nga aktivitetet e zhvilluar:

98654321