Foto e rrallë e Isa Boletinit, 1913

auto_6661417184140Me rastin e festës së 28 nëntorit ju sjellim një foto të panjohur të Isa Boletinit.

Në foto shihet Isa Boletini me disa bashkëluftëtarë të tij dhe besohet që fotoja është realizuar në Vlorë/Zëri/